Translate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Login Form

Pizze

pizza_smallPizza je bez sumnje jedno od najomiljenijih malih jela na svijetu, a najvjerojatnije je i najstariji fastfood obrok na svijetu. U restoranu ISTRIJANKA nudimo veliki izbor raznih pizza: margarita, vesuvio, funghi, capricciossa, frutti di mare, calzone, slavonska, dalmatinska, 4 vrste sira, vegetariana, diavolo, tuna, pizza iznenađenja, jumbo pizza, itd ...

Opširnije...

Specijaliteti sa roštilja

rostiljLjubiteljima okusa i mirisa roštilja, možemo ponuditi velik izbor ovakvog načina pripreme mesnih specijaliteta. Na našem meniju nalaze se tradicionalna jela kao što su odojak ili janjac sa ražnja, specijaliteti od mljevenog mesa - čevapi, pljeskavica i šiš čevapi, a možete iskušati i biftek ili vratinu, mješano meso, medaljone, pureće ražnjiće, te naš specijalitet, domaće istarske kobasice na žaru. Morate probati i naše povrće ili gljive na žaru.

Opširnije...

Istarska tradicionalna kuhinja

istarskaIstarska maneštra, maneštra s bobićima ili povrćem, ombolo i kobasice sa kupusom, fuži ili njoki sa gulašom ili divljači, sa tartufima, sa slanim sardonima, sa pršutom i šparogama, žgvacet od kokoši, palenta sa divljači, pljukanci sa pršutom ili šparogama ... za ljubitelje istarske tradicionalne kuhinje konoba ISTRIJANKA pravi je izbor.

Opširnije...

Riba i plodovi mora

moreMore je, ponajprije solju i jodom, zacijelo odredilo da njegovi plodovi budu i zdravi i ukusni. Glavonošci, školjke, rakovi te riba (kao specijalitet osobito bijela, a za zdravlje osobito plava) još su bolji kada plivaju triput – u moru, ulju i vinu.

Opširnije...