Translate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Login Form

Male obiteljske svečanosti

Sigurno ste se našli u prilici da u svom domu ili dvorištu želite ugostiti obitelj i prijatelje, pa ste bez dovoljno posuđa, stolova i drugog inventara. Nemate dovoljno radih površina ili dovoljno vremena za pripremu jela, a nakon svega vas još čeka pranje posuđa. Olakšajte si cijelu svečanost i ne razmišljajte o operativnim detaljima, nego sve to prepustite nama, a vi se bavite svojim gostima i uživajte u svojoj maloj svečanosti.

Catering na otvorenom

Poželite lokaciju!

Prekrasna i romantična istarska obala ili unutrašnjost, dvorci, perivoji... Upotrijebite maštu ili jednostavno porazgovarajte s našim osobljem, koje će Vam rado pomoći u odabiru zanimljivog. Naša savršena mobilnost omogućiti će Vam sve što poželite.

Korporativni catering

poslovni_catering1Korporativni eventi su jedinstven način privlačenja novih klijenata i poslova, a isto tako važni su i za imidž Vaše tvrtke.

U Cateringu Restorana ISTRIJANKA svjesni smo važnosti svakog poslovnog ili drugog događaja vezanog za Vašu tvrtku, stoga neka naša usluga bude ogledalo Vašeg ugleda u poslovnom svijetu. Naš iskusan i profesionalan tim pažljivo će pratiti svaku Vašu želju i savjetovati Vas da zajedno postignemo željeni cilj.

Opširnije...

Vjenčanja

svadbaPonosni smo što svojim gostima možemo ponuditi mogućnost da u našem restoranu obilježe jedan od najvažnijih dana i trenutaka u životu. Naš prostor i osoblje stoje na raspolaganju samo Vama, tako da u Restoranu ISTRIJANKA možete pronaći pouzdano rješenje za organizaciju Vaše svadbene večere.

U našem restoranu na Puntiželi, u blizini Pule i Fažane i prekoputa Brijunskih otoka, možemo ugostiti proslave do 200 uzvanika, a cijene svadbene večere kreću se već od 200 kn po osobi.

Opširnije...

Catering Restorana ISTRIJANKA

catering-txt-image Po definciji, catering je služba koja se brine za opskrbu hranom i pićem uzvanika i gostiju različitih društvenih događaja i zabava.

Planirate li proslaviti vjenčanje, rođendan, promociju, zaruke ili bilo koji događaj dovoljno važan da ga podijelite s prijateljima, rodbinom ili poslovnim partnerima, catering restorana ISTRIJANKA je pravo rješenje.

Na taj se način rješavate problema planiranja objeda, nabave namirnica, kuhanja, pripremanja i aranžiranja jela, postavljanja stolova te na kraju pranja lonaca, zdjela, tanjura i čaša.

Catering_vjencanjaOrganiziranje različitih vrsta zabava, proslava i domjenaka koje zahtjevaju profesionalnu organizaciju posluživanja hrane i pića je postala dio naše svakodnevnice. Upravo visoka razina kvalitete cateringa često igra presudnu ulogu uspješnosti vašeg događanja. Restoran ISTRIJANKA vam nudi upravo to!

Naše stručno catering osoblje pobrinut će se da vaš događaj oduševi sve vaše uzvanike i priredi im nezaboravan gastronomski i društveni doživljaj. Kreativnost, maštovitost i originalnost, profesionalno i ukusno uređenje prostora, izbor jelovnika i stručno osoblje neke su od glavnih odlika catering naše usluge.

U našem restoranu, u prostoru po Vašoj želji ili pak na otvorenom, osoblje restorana ISTRIJANKA pružit će Vam vrhunsku catering uslugu a Vama i Vašim gostima nezaboravan gastronomski doživljaj. Posve se prilagođavamo zahtjevima naših klijenata i u mogućnosti smo ponuditi širok izbor hrane i pića koje pripremamo po najstrožim pravilima struke.

Prema Vašim zahtjevima naš iskusni kuharski tim slaže prilagođenu ponudu. Nazovite 098 427 198 ili nas kontaktirajte putem e-maila i saznajte zašto naše usluge koriste mnogi renomirani korisnici.