Translate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Login Form

Restoran

Restoran ISTRIJANKA

POSLOVNI SASTANCI

poslovni

Restoran Istrijanka čest je izbor poslovnih ljudi - uz naše specijalitete i odlična vina te poseban prostor koji odgovara takvim prigodama, ovdje možete pronaći mir potreban za takvu vrstu sastanaka.

Po želji, za takve prigode pripremamo i posebne specijalitete a rezervacija će Vam osigurati prostor i da jelo bude spremno u pravi trenutak.

PROSLAVA VJENČANJA

vjencanja_restoranU našem restoranu na Puntiželi, u blizini Pule i Fažane i prekoputa Brijunskih otoka, možemo ugostiti proslave do 200 uzvanika. u Restoranu ISTRIJANKA možete pronaći pouzdano rješenje za organizaciju proslave vjenčanja.

Jelovnik prema dogovoru sa cijenama svadbene večere već od 200 kn po osobi. Info: 098 427 198

POSEBNA PONUDA ZA AGENCIJE

rucak_izlet

Na samo 5 min vožnje od Fažane, Restoran Istrijanka na Puntiželi u posebnoj ponudi ima i izletnički ručak za organizirane grupe koje posjećuju Brijune i okolicu.

Uspješan izlet zaokružite ručkom i opuštenim druženjem uz pogled na Brijune. Jelovnik prema dogovoru sa cijenama već od 30 kn po osobi. Info: 098 427 198

Restoran Istrijanka u Autokampu Puntižela u blizini Pule, nalazi se na jedinstvenoj lokaciji nedaleko mora i prekrasnih plaža. Od proljeća do jeseni, možete se opustiti na natkrivenoj terasi okruženoj zelenilom i cvijećem, s pogledom na more i otočje Brijuni.

Točnu lokaciju i detaljne upute o tome kako do nas, možete pronaći na linku Lokacija

Uz tradicionalnu istarsku kuhinju, u našim objektima nudimo ribu i plodove mora, jela s roštilja i ostale specijalitete. Posebno ističemo catering usluge kao što je organizacija vjenčanja i drugih proslava.

Ukoliko tražite idealan kutak za proslavu vjenčanja, poslovne sastanke ili druženje u blizini Pule, Fažane ili Brijuna, naš je restoran idealno mjesto za vas.